Part of Top Kinisis travel
Είσοδος ή Εγγραφείτε        Εμφάνιση της ιστοσελίδας στα Ελληνικά  view site in English  Показать сайт на Русском  view site in romania  view site in Bulgaria 
 
 

 

Φθηνές πτήσεις

 

Κρατήστε τώρα μαζί μας φθηνές πτήσεις από και προς την Κύπρο, για πολλούς προορισμούς, με τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, Ryanair & EasyJet.

Για κρατήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες αποταθείτε κοντά μας στο:

 

Για Κύπρο: 77 77 81 81

Για Κύπρο ή Εξωτερικό: +357 22869999

 

ή στείλτε μας email στο:

info.agent@taxidiamprosta.com

 

 

 
 
 
Από Λάρνακα:
Barcelona Girona
Brussels Charleroi
Bologna
Dusseldorf Weeze
 
Από Πάφο:
Crete Chania
Frankfurt Hahn
Kraunas
Krakow
London Stansted
Memmingen Munich
Milan Bergamo
Oslo Rygge
Patras Araxos
Pisa
Rome Ciampino
Stockholm Skavsta
Thessaloniki
Venice Treviso
 
Ryanair

 

Η Ryanair χειρίζεται  πάνω από 1.400 πτήσεις ημερησίως από 44 βάσεις και 1100+ χαμηλού κόστους δρομολόγια σε 27 χώρες, τα οποία συνδέουν 160 προορισμούς. Η Ryanair λειτουργεί ένα στόλο 250 νέα Boeing 737-800 αεροσκάφη Και αναμένει περαιτέρω 64 νέα αεροσκάφη, τα οποία υπολογίζονται να παραδοθούν κατά τα επόμενα 2 έτη. Η Ryanair σήμερα έχει μια ομάδα περισσοτέρων από 8.000 υπαλλήλων και αναμένει να μεταφέρει περίπου 73.5 εκατομμύρια επιβάτες κατά το τρέχον έτος.

 
Υπηρεσίες Ryanair

 

Αποσκευές

Επιτρέπεται αυστηρά μια χειραποσκευή ανά επιβάτη (εκτός παιδιών) βάρους έως 10 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 55cm x 40cm x 20 cm. (τσάντα, χαρτοφύλακα, φορητό υπολογιστή, αγορές καταστημάτων, φωτογραφική μηχανή κλπ) πρέπει να μεταφέρονται στην  1 επιτρεπόμενη χειραποσκευή σας.

Επιπλέον / υπερμεγέθεις χειραποσκευές δεν επιτρέπονται στην πύλη επιβίβασης, ή εφόσον υπάρχουν, τοποθετούνται στο χώρο αποσκευών του αεροσκάφους με χρέωση των £ 60 / € 60. Εάν δεν είστε βέβαιοι, ελέγξτε την τσάντα στο ειδικό γραφείο πριν πάτε στην πύλη σας.

 

Κρατημένες θέσεις
 

Η υπηρεσία προτεραιότητα κατά την επιβίβαση, επιτρέπει στους επιβάτες να είναι μέρος της πρώτης ομάδας που θα επιβιβαστούν στο αεροσκάφος και να επιλέξετε οποιαδήποτε θέση στην πτήση θέλετε, εκτός από τα καθίσματα που είναι σχεδιασμένα όπως είναι κρατημένα σε σειρές καθισμάτων 1,2, 16 & 17.

 

Προτεραιότητα κατά την επιβίβαση μπορεί να αγοραστεί απευθείας σύνδεση για την αμοιβή των £ 5 / € 5 ανά άτομο / ανά μία πτήση μονής διαδρομής (ή τοπικό νόμισμα) κατά την αρχική διαδικασία της κράτησης (για όλους τους επιβάτες με κράτηση πτήσης) ή μετά την κράτηση μέσω Διαχείριση κράτησή μου. Εναλλακτικά μπορούν να αγοραστούν σε γραφείο πώλησης εισιτηρίων των αερολιμένων ή μέσω ενός τηλεφωνικού κέντρου για £ 6 / € 6 ανά άτομο / ανά μία πτήση τρόπο.

 

Check-in μέσω διαδικτύου
Οι επιβάτες μπορούν να check-in online από 15 ημέρες έως και 4 ώρες πριν από κάθε προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης. Το Online Check-in κλείνει 4 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης.

Εφόσον ο επιβάτης έχει κάνει check-in (έως 4 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα πτήσης) μπορεί να τυπώσει έως 4 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης την κάρτα επιβίβαση του.

Οι επιβάτες που δεν φέρουν τυπωμένη την κάρτα επιβίβαση τους στο αεροδρόμιο θα χρειαστεί να καταβάλουν ένα καθορισμένο Τέλος Επανέκδοση κάρτας, προκειμένου να λάβουν μια νέα κάρτα επιβίβασης. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη έως και 40 λεπτά πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης

 

Check-in στο αεροδρόμιο

Τα γραφεία του Check-in στο αεροδρόμιο για τις αποσκευές είναι ανοιχτά δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης και συνιστάται όσο το δυνατό συντομότερο να προσέλθετε για το check-in και να παραδώσετε τις αποσκευές σας. Τα συγκεκριμένο γραφείο κλείνει αυστηρά 40 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Υπάρχει το δικαίωμα να ακυρώσουν την κράτησή σας και να σας αρνηθούν την επιβίβαση σας χωρίς επιστροφή χρημάτων εάν δεν συμμορφώνονται με αυτές τις προθεσμίες στα ωράρια.

 
 
 
 
Από Λάρνακα:
London Gatwick
 
Από Πάφο:
Bristol
Edinburgh
London Gatwick
London Luton
Manchester
 
Easyjet

 

Η Easy Jet είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης, που δραστηριοποιούνται σε πάνω από 600 δρομολόγια σε 30 χώρες με στόλο μας πάνω από 200 αεροσκάφη. Απασχολούν πάνω από 8.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 2.000 πιλότων και 4.500 αεροσυνοδούς. Πέρυσι εξυπηρέτησαν πάνω από 55 εκατομμύρια επιβάτες.

Έχουν ισχυρές θέσεις σε αγορές-κλειδιά: Νο 1 σε Gatwick, Μιλάνο και τη Γενεύη, Νο 2 στο Παρίσι με πάνω από 300 εκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε μία ώρα.

 
Υπηρεσίες Easyjet

 

Αποσκευές

Κάθε επιβάτης που πληρώνει για μια τσάντα αναμονή μπορεί να διαρκέσει έως και 20 κιλά αποσκευών. Αυτό το επίδομα ισχύει για το βάρος του επιβάτη και όχι στην τσάντα έτσι την αγορά επιπλέον σακούλες είναι δυνατή αλλά δεν θα αυξήσει το επίδομα βάρος. Αν νομίζετε ότι θα πρέπει να πάρει λίγο περισσότερο μαζί σας, μπορείτε να αγοράσετε κάποιο επιπλέον βάρος - είναι καλύτερα να το κάνετε αυτό σε απευθείας σύνδεση πριν από την πτήση σας, όπως οι online δαπάνες είναι σημαντικά φθηνότερα από ό, τι στο αεροδρόμιο.

Αν ταξιδεύετε σε μια ομάδα δύο ή περισσότερες μπορεί να κατανεμηθεί το βάρος των αποσκευών σας σε όλες τις τσάντες. Για παράδειγμα, δύο επιβάτες με μια τσάντα μπορεί να μεταφέρει κάθε 20 κιλά αποσκευές κάθε, αλλά εάν θέλετε να βάλετε 18kg σε μία σακούλα και 22kg στην άλλη, τότε αυτό είναι εντάξει μαζί μας. Έχετε απλά να θυμάστε ότι δεν μπορεί να υπερβαίνει το συνολικό επίδομα 40kg βάρος χωρίς την καταβολή επιπλέον χρεώσεις.

 

Check-in μέσω διαδικτύου

• Διατίθεται από 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, μέχρι δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.
• Τυπώστε την κάρτας επιβίβασης σας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
• Πηγαίνετε κατευθείαν στον έλεγχο επιβίβασης του αεροδρόμιου – χωρίς να περιμένετε στην ουρά κατά το check-in!
• Αν έχετε αποσκευές, παραδώστε την στο καθορισμένο γραφείο πριν πάτε για τον έλεγχο
• Προχωρήστε στην πύλη αναχώρησης σας. Η πύλη επιβίβασης κλείνει 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.
• Αν αργήσετε, δεν θα σας περιμένουν!


 

Επιβάτες οι οποίοι παρουσιάζονται στην πύλη αργοπορημένοι, λιγότερο από 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης, δεν θα γίνονται δεκτοί για το ταξίδι και θα χάνουν τις θέσεις τους.

 

Check-in στο αεροδρόμιο

• Το γραφείο για Check-in κλείνει ακριβώς 40 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης.
• Προτείνουμε να κάνετε check-in τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.
• Όλοι οι επιβάτες να παρέχουν μια έγκυρη μορφή ταυτότητας με φωτογραφία κατά το check-in για όλες τις πτήσεις, περιλαμβανομένων και των εσωτερικών γραμμών.
• Μετά το check-in, πηγαίνετε κατευθείαν στον έλεγχο.
• Η πύλη επιβίβασης κλείνει 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης
• Αν αργήσετε, δεν θα σας περιμένουν!

Επιβάτες οι οποίοι παρουσιάζονται στην πύλη αργοπορημένοι, λιγότερο από 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης, δεν θα γίνονται δεκτοί για το ταξίδι και θα χάνουν τις θέσεις τους.

Λονδίνο Gatwick - Αν η πτήση σας Gatwick του Λονδίνου αναχωρεί πριν από  τις 08,30 π.μ.  μπορείτε να κάνετε check in για την πτήση αυτή την νύχτα πριν, από της  20:00. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αφήσετε τις αποσκευές σας στο αεροδρόμιο. Θα σας εκδοθεί κάρτα επιβίβασης, ώστε να μπορείτε να πάτε κατευθείαν στον έλεγχο αεροδρομίου για την πτήση σας το επόμενο πρωί.

 

 
 
 
 
 

 
 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TOP KINISIS

 ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ  

 Επικοινωνήστε μαζί μας
 Συχνές Ερωτήσεις

 Ο λογαριασμός μου

 Περισσότερα για μας

 Διαφημίσεις του Taxidiamprosta.com

 Top Kinisis Travel Plc Ltd
  
  
  

 Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
 Ξενοδοχεία
 Ταξιδιωτικά πακέτα
 Κρουαζιέρες

 Δωροκουπόνια

 Ταξίδια Νεονύμφων

  Greek FlagΕλλάδα
  Cyprus Flag Κύπρο

 Οδηγοί Πόλεων
 Αεροπορικές Εταιρείες

 Πτήσεις από Κύπρο

 
 © 2015 taxidiamprosta.com | Όροι χρήσης |  Πολιτική Απορρήτου   
   Top Kinisis Corporate Website